http://www.ojtruck.dk
Salg: 86 64 26 99Service: 86 64 30 44
Type: El-truck 1200-5000 Kg
Løftehøjde: mm
Kapacitet: kg

MONTINI MR 2.5

Tilbage
MONTINI MR 2.5
El-truck 1200-5000 Kg
MONTINI MR 2.5
Med elektriske differentiale er MONTINI's 4-hjulet model meget håndterbar.
Vi har mulighed for at skaffe til de fleste behov ved forespørgsel. Alle maskiner er blevet serviceret på værksted og er køreklare.

Tekniske specifikationer

Beskrivlese

Dette er en 4-hjulet model fra MONTINI, med en kapacitet på 2500kg. kan den bruges i de fleste miljøer, en virkelig god el-truck til et dynamisk miljø.

Muligt tilbehør:

Maste

Der er stor fleksibilitet når der skal vælges løftehøjde på den ønskede truck, da der er et stort sortiment i maste med både duplex og triplex friløft i stort set alle løftehøjder.

Joystick

  

Der er mulighed for at tilkøbe joystick til bedre styring, og til meget bedre ergonomiske forhold

Batteri


Til standart modellen følger der et 80V/640Amp batteri med, men der er mulighed for at vælge en GA version hvor at der er et 80V/800Amp batteri i stedet for, som gør det muligt at forlænge batteritiden væsentligt.

Hjul

Der findes et utal er forskellige hjultyper, derfor bliver der sat dem på, som passer til kundens behov.

Sæde


Som standart på MONTINI er der et Grammer sæde monteret, der er mulighed for at opgradere sædet til eksempel et med sædevarme.

Førerhus


Der er mange muligheder for førerhuse til MONTINI, således den kan dække alle behov, hvis eksempelvis der skal køres ude i dårligt vejr.

Ekstra tilbehør


Der er mange muligheder for ekstra tilbehør til en MONTINI el-truck, eksempelvis radio, kopholder og holder til papirsliste.