http://www.ojtruck.dk
Salg: 86 64 26 99Service: 86 64 30 44
Type: Rustfrit program
Løftehøjde: mm
Kapacitet: kg

EUREKA E81 Rustfri Gulvvaskemaskine

Tilbage
EUREKA E81 Rustfri Gulvvaskemaskine
Rustfrit program
EUREKA E81 Rustfri Gulvvaskemaskine
Chrome® INOX - Stainless Steel Technology - Vaskebredde 810 mm, Viskerbredde 995 mm, Rentvandsbeholder 75 l, Opsamler beholder 80 l, Teoretisk vaskeareal på en time 3650m2.
Vi har mulighed for at skaffe til de fleste behov ved forespørgsel. Alle maskiner er blevet serviceret på værksted og er køreklare.

Tekniske specifikationer

Beskrivlese

E81 Rustfri er en gulvvaskemaskine der holder i selv de mest belastede miljøer. For eksempel i fødevareindustrien, boreplatform eller på en havn kan gulvvaskemaskinen i rustfri være en god ide.

En rustfri gulvvaskemaskine koster mere end en normal gulvvasker, men hvis arbejdsmiljøet er hårdt er det en god investering for virksomheder med en rustfri gulvvaskemaskine på langt sigt.

Takket være brug af rustfrit stål i konstruktionen af rammen og alle eksponerede metalelementer, resulterer det i en potentielt ubegrænset levetid på de dele i gulvvaskemaskinen.

 Nøglefordele ved en rustfri gulvvaskemaskine

  • Maksimal modstand mod rust og korrosion
  • Holdbarhed og pålidelighed over tid
  • Modstandsdygtighed over for fugtighed og aggressive vaskemidler
  • Let at rengør, og altid hygiejnisk
  • Elegant udseende

 

I en Chrome® gulvvaskemaskine, er alle udsatte metalliske elementer udført i rustfrit stål. En sikker vinder på langt sigt.


Ramme

(Detaljer af E85's rustfrit stålramme)

 

 
Børstehoved

(Detaljer af E100's rustfrit stål børstehoved)

 
 
 
 
Rustfrit stål detaljer

(Detaljer af rustfrit stål komponenter i E81, under rammen)


E51*, E61 *, E71 * og E81 * Walk-behind og E65, E75, E83, E85 *, E100 er alle tilgængelige i Chrome®-versionen. (* Ramme og metalfastgørelser i rustfrit stål, børstehoved i støbt aluminium).